Sunday, May 22, 2011

meroyan lagi dan lagi , ouchh :(

mlm ne tibe2 susah nak tido.....
dan terus on lappy dan terus login facebook & blogger


yeahh I'm so lonely...
esok pagi2 nak bangun,

but why??? my beloved younger sister..
dah sampai masa die utk sambung kan plajaran ,

Kolej Matrikulasi Johor .

tak puas lagi nak spend time dgn kau cuti ne, kau plak dah blaja

aku busan tauk :(

terus hilang separuh semangat aku ne haa...
tak dpt tido mlm ne, nak nanges puas2...
Hm.






*******************************************


B , mlm ne jugak I meroyan rindu kan u


I rase mcm nak baling jea fon ne haa nak call tp

CONNECTION ERROR --

punggung kau lah maxis . pape ntah .

saya rindu dia thu tak ?????!

sebulan lebih kot tak jumpe, die ade tournament futsal lagi.


Alahai tolong lah mahu flight ke Sepang please =(

nak bwk diri pegi oversea bule tak ?

my dear akmal ,

I miss to spend time with you .

rindu nak lepak kat pantai ,

rindu nak makan same2 ,

Seafood yg selalu jdi pilihan kite kan ? :)

and and McDonald :)

rindu nak gurau2 gila dgn you ,

gelak mcm hape ! hehe ,

korek idung lah ape lah .

ngee mcm2 lah adoyaii :D


yg pastinye I tak dpt tido mlm ne lah !!!!!!

okay burbye .